Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2021

За одержання 600 євро хабаря судитимуть посадовця «Укрінтеравтосервісу-Закарпаття»

  

Прокурором Закарпатської обласної прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт щодо начальника одного з пунктів філії «Укрінтеравтосервіс-Закарпаття» за фактом одержання службовою особою неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).

Встановлено, що посадовець за неправомірну вигоду у сумі 600 євро обіцяв представнику іноземної компанії, який займається перевезеннями, що не реагуватиме на виявлене порушення вагового контролю та не повідомлятиме про цей факт уповноважених осіб. Такі дії в подальшому могли б перешкодити вивезенню товару за кордон.

На час слідства посадовцеві обирали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Наразі ж досудове розслідування, яке здійснювали співробітники обласного управління Нацполіції за оперативного супроводу працівників УСР в Закарпатській області, завершене.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1369