Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2021

За підозрою у вбивстві та переховуванні тіла товариша житель Сваляви перебуватиме під вартою

   

Суд задовольнив клопотання, погоджене прокурором Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури, за яким мешканця Сваляви взято під варту без можливості внесення застави за підозрою в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

Встановлено, що підозрюваний разом із двома товаришами розпивав алкогольні напої у своєму помешканні. Того ж вечора він поконфліктував із одним із гостей, у результаті чого наніс йому множинні удари по голові та грудній клітці. Згодом зрозумівши, що потерпілий не приходить до тями, чоловік сховав тіло в підсобному приміщенні сусіднього будинку.

Подія трапилася на початку лютого, однак тільки в квітні до правоохоронців звернулася родичка загиблого із повідомленням про його зникнення. Згодом тіло закарпатця знайшли та скерували на експертизу, яка й підтвердила, що смерть настала внаслідок отримання тяжких тілесних ушкоджень.

Санкція інкримінованої мешканцеві Сваляви статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Слідчі дії тривають.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1515