Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.07.2021

Вдарив пасинка ножем у живіт – підозрюваному мешканцеві Мукачівщини обрано запобіжний захід

   

Слідчий суддя Мукачівського міськрайонного суду підтримав позицію прокурора Мукачівської окружної прокуратури та постановив взяти під варту мешканця району, якого підозрюють у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень пасинку (ч. 1 ст. 121 КК України). Можливість внесення ним застави виключена.

Подія трапилася минулого тижня на Мукачівщині. Встановлено, що між чоловіками трапився побутовий конфлікт під час застілля. Підозрюваний, маючи неприязні стосунки з 27-річним сином своєї співмешканки, вдарив його ножем у живіт. Потерпілий наразі перебуває на стаціонарному лікуванні в одному з медзакладів краю.

При обранні запобіжного заходу суд врахував і те, що чоловік вже судимий раніше, востаннє – за вчинення крадіжки.

У кримінальному провадженні продовжується досудове розслідування, процесуальне керівництво здійснюють прокурори Мукачівської окружної прокуратури. Санкція інкримінованої закарпатцеві статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1556