Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.07.2021

До 6 років позбавлення волі засуджено берегівчанина за торгівлю психотропами

   

За принципової позиції публічного обвинувача – прокурора Берегівської окружної прокуратури місцевого жителя засуджено до покарання у виді 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна за незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин, вчинений повторно (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

У ході досудового розслідування окружною прокуратурою спільно зі слідчими Берегівського районного відділу поліції встановлено, що зловмисник, який вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за протиправну діяльність у сфері незаконного обігу психотропів, упродовж лютого-березня поточного року двічі незаконно збув у м. Берегове психотропну речовину – метамфетамін. Тоді його затримали «на гарячому», а саму речовину й одержані за неї грошові кошти вилучили правоохоронці.

Відтак на період слідства суд обрав зловмиснику запобіжний захід у виді тримання під вартою із визначенням застави в сумі 136 тис. грн.

Наразі очікується набрання вироком законної сили.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

 

 

кількість переглядів: 1472