Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.08.2021

6 років позбавлення волі та конфіскація всього належного майна – вирок суду наркоторговцю з Виноградова

   

Вироком Виноградівського районного суду до 6 років позбавлення волі із конфіскацією майна засуджено мешканця Виноградова за незаконне придбання, зберігання і транспортування з метою збуту наркотичних і психотропних речовин у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України).

За інформацією прокурора Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури Ярослава Бігорі, у березні 2020 року правоохоронці зупинили автомобіль «Ford Transit», в якому обвинувачений перевозив заборонені речовини, придбані напередодні. У рюкзаку в чоловіка знайдено близько 20 пакетиків із психотропами – амфетаміном та метамфетаміном, близько 1 кг канабісу, пристрої для куріння та кілька сотень порожніх полімерних пакетиків для фасування.

Під час затримання обвинувачений намагався втекти від поліцейських, а вже в судовому засіданні своєї вини у скоєному так і не визнав. Попри це, суд ухвалив щодо нього вирок, вступ якого в законну силу очікується.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1247