Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.08.2021

Збут психотропних речовин поблизу школи та торговельного центру – підозрюваному мешканцеві Мукачівщини обрали запобіжний захід

   

За підозрою у збуті психотропних речовин в місцях масового перебування громадян мешканця Мукачівського району взято під варту з можливістю внесення 90 800 грн застави. Його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 КК України.

За інформацією Мукачівської окружної прокуратури, чоловіка викрили при спробі збути згорток із порошкоподібною речовиною поблизу однієї зі шкіл Мукачева. Походження речовини встановить експертиза. Крім того, чоловіка підозрюють і у збуті метамфетаміну на території автомобільної стоянки одного з торговельних центрів міста. Факт протиправної діяльності зафіксовано наприкінці минулого місяця.

Досудове розслідування триває, встановлюються усі обставини злочину. У разі доведення вини чоловіку може загрожувати покарання у виді 6-10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури 

  

кількість переглядів: 1701