Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.08.2021

Збив жінку та залишив без допомоги: підозрюваному ужгородцеві обрано запобіжний захід

   

За доводами прокурора Ужгородської окружної прокуратури 30-річного ужгородця взято під варту з можливістю внесення застави. Його підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що призвело до спричинення потерпілій тяжких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 286 КК України) та залишенні у небезпеці, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 135 КК України).

Йдеться про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилася в Ужгороді на вул. Шумній 22 серпня. Наразі слідством встановлено, що підозрюваний за кермом автомобіля «Mazda» здійснив наїзд на ужгородку. Жінка саме переходила проїжджу частину, ведучи біля себе велосипед. Водій поїхав з місця ДТП і навіть не спинив транспортний засіб, аби надати потерпілій необхідну допомогу.

Унаслідок зіткнення жінка одержала відкриту черепно-мозкову травму та інші тяжкі тілесні ушкодження. Наразі вона знаходиться на лікуванні в одному з медзакладів міста.

Слідство у кримінальному провадженні триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1643