Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.09.2021

Інспектор митного поста «Ужгород» постане перед судом через одержання хабаря

Закарпатською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно старшого державного інспектора митного поста «Ужгород» за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у травні цього року службова особа висловила вимогу про надання їй неправомірної вигоди в сумі 6500 грн. За ці кошти жінка обіцяла не створювати штучних перешкод при митному оформленні 8 автомобілів, які на спеціальному вантажному транспорті на територію митниці ввіз громадянин України. Одразу після одержання хабаря особу викрили правоохоронці, – повідомив заступник керівника Закарпатської обласної прокуратури Володимир Жилкін.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі П’ятого слідчого відділу (з дислокацією у м. Ужгороді) ТУ ДБР, розташованого у м. Львові, за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1837