Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.09.2021

3 роки ув’язнення – вирок мешканцеві Берегівщини за зберігання наркотиків

За принципової позиції прокурора Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури Ярослава Бігорі мешканця району засуджено до позбавлення волі за незаконне придбання наркотичних засобів та їх зберігання без мети збуту (ч. 2 ст. 309 КК України).

У минулому році 25-річний закарпатець вже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення аналогічного злочину та був засуджений до штрафу. Тоді його викрили на зберіганні метамфетаміну, який він перевозив у власному авто.

Наразі ж прокурором у судовому засіданні доведено, що в лютому цього року чоловік придбав рослинну речовину у поліетиленовому пакеті – канабіс – та зберігав для  особистого вживання.

Врахувавши попередню судимість особи та та, що чоловік так і не став на шлях виправлення, суд призначив йому реальну міру покарання у виді 3 років ув’язнення. Набуття вироком законної сили очікується.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1518