Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.06.2022

Тримання під вартою без застави – в Ужгороді підозрюваному у торгівлі метамфетаміном обрано запобіжний захід

   

За принципової позиції прокурора Ужгородської окружної прокуратури 49-річного мешканця обласного центру взято під варту без права внесення застави. Його підозрюють у незаконному придбанні, зберіганні та збуті психотропних речовин (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

Слідством встановлено кілька фактів реалізації ужгородцем кристалічної речовини – метамфетаміну – місцевим мешканцям. Під час чергової такої зустрічі з «клієнтом» чоловіка і затримали правоохоронці, а психотроп вилучили й скерували для проведення дослідження. У будинку підозрюваного провели обшук, вилучивши електронні ваги, грошові кошти та банківські картки.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років із конфіскацією майна. Деталі злочину встановлюватимуть у ході досудового розслідування, процесуальне керівництво в якому здійснює Ужгородська окружна прокуратура.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1013