Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.06.2022

Раніше судимий за наркозлочини мукачівець може провести 7 років у в’язниці за розповсюдження метамфетаміну

   

За публічного обвинувачення Мукачівської окружної прокуратури місцевого мешканця засуджено до 7 років ув’язнення із конфіскацією майна за неодноразовий збут метамфетаміну (ч. 2 ст. 307 КК України). Раніше чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за зберігання заборонених речовин (ч. 1 ст. 309 КК України).

Прокурор у судовому засіданні довів, що обвинувачений систематично розповсюджував психотроп на території Мукачева та району. Зафіксовано кілька фактів збуту ним метамфетаміну, який чоловік попередньо розфасовував у згортки фольги та прозорі шприци. Під час однієї з таких зустрічей із клієнтом чоловіка і викрили правоохоронці наприкінці квітня 2021 року. Сталося це на території автозаправної станції у Мукачівському районі.

Наразі очікується набрання вироком законної сили. До цього часу щодо обвинуваченого діятиме раніше обраний запобіжний захід – він перебуватиме під вартою.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1134