Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.06.2022

Більше 10 років ув’язнення – вирок суду мешканцеві Рахівщини за умисне вбивство знайомого

   

За доводами прокурора Рахівського відділу Тячівської окружної прокуратури Святослава Юсипа, мешканця смт. Великий Бичків засуджено за умисне вбивство знайомого до 10 років 4 місяців (ч. 1 ст. 115 КК України). Таким чином суд повністю підтримав позицію прокуратури та призначив те покарання, на якому наполягала сторона обвинувачення.

Як встановлено під час слідства та доведено в судовому засіданні, обвинувачений поконфліктував зі своїм знайомим під час спільного розпивання алкогольних напоїв. У ході суперечки чоловік наніс потерпілому чотири удари дерев’яною палицею по голові. Вони стали для закарпатця фатальними – від одержаних травм останній помер на місці події. Сталося це на початку минулого року у Великому Бичкові.

Обвинувачений вже судимий раніше – за крадіжку та зберігання наркотиків. Наразі він під вартою, де й перебуватиме до вступу вироку в законну силу.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 972