Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.08.2022

Поранення, що призвело до смерті мешканця Ужгородщини – підозрюваного взяли під варту без застави

   

За доводами прокурора Ужгородської окружної прокуратури 31-річного мешканця с. Анталовці взято під варту за підозрою в умисному заподіянні знайомому тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті (ч. 2 ст. 121 КК України). Можливість внесення ним застави виключена.

Йдеться про подію, яка трапилася цими вихідними у лісовому масиві неподалік населеного пункту, де проживали чоловіки. Під час спільного відпочинку в одній компанії між ними трапився конфлікт. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, підозрюваний наніс 43-річному потерпілому удар кухонним ножем, який виявився летальним. Того ж вечора медики констатували смерть чоловіка.

Усі обставини злочину з’ясовують у межах досудового розслідування, яке здійснює відділ поліції №1 Ужгородського районного управління поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1123