Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2022

Мукачівець постане перед судом за зберігання розфасованих для збуту PVP, метамфетаміну та канабісу

   

Мукачівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 23-річного місцевого жителя за фактом незаконного зберігання з метою подальшого збуту психотропних речовин і наркотичних засобів, зокрема - особливо небезпечних (ч. 2 ст. 307 КК України).

Під час досудового розслідування встановлено, що мукачівець зберігав у своєму помешканні попередньо розфасовані у згортки фольги, поліетиленові пакети та шприц метамфетамін і канабіс, а також PVP, що відноситься до особливо небезпечних психотропів. Про підготовку до їх збуту також свідчили електронні ваги, які знаходилися в квартирі чоловіка.

Усе це в обвинуваченого виявили під час проведення санкціонованого обшуку наприкінці червня. На період слідства йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Тоді ж на протиправній діяльності викрили і його 24-річного товариша, досудове розслідування щодо якого наразі триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1026