Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2022

Керівника АЗС на Берегівщині судитимуть за незаконне заволодіння понад 200 тис. грн, що належали підприємству

   

Виноградівський відділ Берегівської окружної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт щодо керівника однієї з АЗС у Берегівському районі за фактом заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем, що вчинено в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 191 КК України).

За інформацією слідства, обвинувачений у червні, вже під час дії воєнного стану, протиправно заволодів готівковими коштами автозаправної станції. Використовуючи службове становище, чоловік наказав своєму підлеглому – касиру АЗС – надати йому ключі від сейфу, звідки керівник забрав 204 тис. грн і зник із цими коштами з місця події. Правоохоронці виявили закарпатця ввечері того ж дня вже на території сусідньої Івано-Франківської області.

Наразі досудове розслідування, яке здійснювали слідчі відділення поліції № 1 Берегівського райвідділу поліції, завершене. Обвинувальний акт скеровано на розгляд Виноградівського районного суду.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1216