Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2022

Ужгородця, якого підозрюють у розповсюдженні «закладок» із метамфетаміном і канабісом, взято під варту

  

Прокурор Ужгородської окружної прокуратури довів у суді необхідність застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до ужгородця, підозрюваного у повторному незаконному придбанні, зберіганні та збуті психотропних речовин і особливо небезпечних наркотиків (ч. 2 ст. 307 КК України). Водночас чоловіку визначено заставу у розмірі понад 198 тис. грн.

Нагадаємо, днями особу викрили на незаконній діяльності у сфері обігу наркотичних і психотропних речовин. Під час санкціонованого обшуку житла чоловіка правоохоронці виявили речовину, схожу на метамфетамін, та інші речові докази. Крім того, протягом минулого місяця задокументовано кілька фактів збуту ним канабісу та метамфетаміну. Для пошуку клієнтів підозрюваний використовував месенджер «Telegram». Узгодивши деталі щодо оплати, ужгородець залишав «закладки» з «товаром» по місту та повідомляв покупцям їх координати.

Варто зазначити, що минулого року ужгородця вже судили за незаконне придбання і зберігання PVP, однак звільнили від відбування покарання із встановленням трирічного іспитового строку, під час якого і був вчинений новий злочин.

Всі обставини злочину будуть встановлені в ході досудового розслідування, яке здійснюють слідчі Ужгородського райуправління поліції за оперативного супроводу Управління по боротьбі з наркозлочинністю ГУНП в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 301