Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2022

На Закарпатті викрито схему систематичного розкрадання пального – підозрюють чотирьох осіб

   

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури чотирьом особам повідомлено про підозру у вчиненні закінченого замаху на крадіжку паливно-мастильних матеріалів (ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 185 КК України).

Правоохоронці викрили схему систематичного розкрадання нафтопродуктів на одному з суб’єктів господарської діяльності на території Мукачівського району. За даними слідства, в період дії в державі воєнного стану працівники підприємства зливали паливно-мастильні матеріали, маючи для цього необхідне обладнання.

У четвер, 6 жовтня, осіб затримали «на гарячому» під час чергової крадіжки нафтопродуктів – вони вже встигли викачати понад 1500 л. Проведено ряд оглядів та обшуків, зокрема за місцями проживання фігурантів, та інші необхідні слідчі дії для документування злочинної діяльності. Вилучено пальне, порожні ємності для нього, грошові кошти, транспортні засоби та документи.

Викриття протиправної діяльності здійснено спільно зі слідчими СУ ГУ Нацполіції Закарпаття та оперативниками Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР НПУ. Деталі вчинення правопорушення будуть встановлені в ході слідства.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1062