Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.10.2022

$18 000 за переправлення групи військовозобов’язаних за кордон – трьом виноградівцям обрано запобіжні заходи

   

За процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури трьом жителям Виноградова повідомлено про підозру у незаконному переправленні через кордон групи військовозобов’язаних чоловіків (ч. 3 ст. 332 КК України). Двох осіб взято під варту з можливістю внесення кожним 208 тис. грн застави, а їх спільник перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.

Слідством встановлено, що підозрювані підшукали трьох громадян, готових надати грошову винагороду за можливість незаконно перетнути кордон. Ділки розмістили військовозобов’язаних в одному з помешкань у Виноградові, де ті мали вичікувати слушного часу для подальшого переправлення на територію Угорщини. Днями осіб викрили саме під час одержання 18 тисяч доларів США оплати за їх протиправні послуги.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі  Берегівського районного відділу поліції за оперативного супроводу відділу міграційної поліції ГУНП в Закарпатській області та Мукачівського прикордонного загону.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1241