Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2022

Незаконний збут метамфетаміну на Тячівщині – підозрюваному обрано запобіжний захід

   

За клопотанням слідчого, погодженим прокурором Тячівської окружної прокуратури, мешканцеві смт. Буштино обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення понад 198 тис. грн застави. Особу підозрюють у кількох фактах збуту метамфетаміну (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

Слідством встановлено, що чоловік займався розповсюдженням психотропу у населеному пункті, де проживав. Як повідомив керівник Тячівської окружної прокуратури Володимир Жилкін, попередньо придбані згортки з метамфетаміном підозрюваний зберігав у своєму помешканні, далі ж збував місцевому населенню, призначаючи зустрічі, зокрема, і поблизу громадських місць.

Під час вчинення правопорушень закарпатець відбував іспитовий строк покарання за незаконне поводження зі зброєю та погрози вбивством своєму тестю. Наразі досудове розслідування щодо вчинених злочинів у сфері незаконного обігу психотропних речовин триває. Процесуальне керівництво здійснює Тячівська окружна прокуратура.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 911