Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.10.2022

Тримання під вартою без застави – запобіжний захід підозрюваному у вбивстві чоловіка на Хустщині

     

За доводами прокурора Хустської окружної прокуратури 56-річного жителя Тячева взято під варту без можливості сплатити заставу. Його підозрюють в умисному вбивстві знайомого та крадіжці його речей (ч. 1 ст. 115, ч. 4 ст. 185 КК України).

Як встановили слідчі, подія трапилася в ніч з 9 на 10 жовтня у с. Копашнево на Хустщині. Між підозрюваним та власником будинку, де чоловіки спільно розпивали алкогольні напої, виникла суперечка. Нападник наніс потерпілому більше десятка ножових поранень, які виявилися несумісними з життям. На ранок чоловік зник з місця події, прихопивши з собою особисті речі хазяїна помешкання – техніку, одяг та інше. Кілька днів зловмисник переховувався на території Тячівського району до моменту, коли його виявили та затримали правоохоронці.

Громадянин вже судимий раніше, влітку 2017 року він побив чоловіка до смерті та залишив у безпорадному стані, не надавши жодної допомоги. Новий злочин вчинив під час умовно-дострокового звільнення.

Подальше досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Хустського районного управління поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1042