Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2022

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ПРОКУРАТУРИ!

   

Прокуратурі незалежної України – 31 рік. Кожен із них не був простим, ставив щоразу складніші завдання, приносив нові виклики та давав нові можливості для розвитку. Незмінними були й залишаються принципи роботи, де основне – СПРАВЕДЛИВІСТЬ, ЗАКОН, ЗАХИСТ.

24 лютого 2022 року – дата, яка змінила життя кожного українця. І прокурори не виключення. Невід’ємною складовою щоденної роботи стало належне документування злочинів, скоєних російською армією в Україні. В тилових регіонах – викриття колаборантів і зрадників, які намагаються дестабілізувати внутрішню ситуацію в краї чи вчиняють злочини проти національної безпеки.

Прокуратура також невтомно працює на міжнародній арені, задля того, щоб у майбутньому притягнути до відповідальності кожного, хто стоїть за десятками тисяч злочинів, вчинених агресором у період повномасштабного вторгнення. Водночас у пріоритеті – захистити потерпілих, зберегти кожне унікальне свідчення про наслідки російської агресії.

За те, що можемо сьогодні зустрічати професійне свято, дякуємо кожному захиснику та захисниці, які боронять наше з вами майбутнє. Боронять, не боячись віддати за це свої життя. Водночас висловлюємо співчуття родинам загиблих Героїв, зокрема й сім’ям тих працівників органів прокуратури України, життя яких забрала ця війна.

Світло обов’язково здолає пітьму, а ми – ворога на своїй землі. Віри в нашу перемогу, сил і натхнення в роботі, незламності та міцного здоров’я! З днем працівників прокуратури України!

 

З повагою, колектив Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1120