Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.12.2022

Жителя Сваляви, який вкотре попався на наркозлочині, засудили до понад 2 років за ґратами

   

За публічного обвинувачення Воловецького відділу Мукачівської окружної прокуратури мешканця Сваляви засуджено до позбавлення волі на 2 роки 6 місяців за незаконне придбання і зберігання наркотиків (ч. 2 ст. 309 КК України).

Чоловік вчинив правопорушення через кілька місяців після того, як був засуджений за аналогічне до обмеження волі зі встановленням річного іспитового строку. У судовому засіданні начальник відділу окружної прокуратури довів, що закарпатець незаконно придбав макову соломку, що відноситься до опіатів і є особливо небезпечним наркотиком. Чоловіка зупинили для проведення огляду у с. Нижні Ворота та виявили, що при собі він зберігав вказану наркотичну речовину. Трапилося це у вересні поточного року.

Обвинувачений визнав провину у скоєному. Вступ вироку в законну силу очікується.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 874