Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.12.2022

Підозрюють у збуті метамфетаміну на Ужгородщині: правоохоронці затримали двох чоловіків

   

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури повідомлено про підозру двом особам – жителям Чопа та Ужгорода – за кількома фактами збуту психотропних речовин (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

Правоохоронці фіксували протиправну діяльність осіб протягом кількох місяців. Так, слідством встановлено, що підозрювані купували метамфетамін та в подальшому збували його громадянам на території Ужгородського району. Зустрічі з «клієнтами» призначали, зокрема, поблизу громадських місць.

Цими вихідними вдома у фігурантів провели санкціоновані судом обшуки. Правоохоронці знайшли та вилучили ймовірно наркотичні та психотропні речовини, які вже скерували на експертизу, електронні ваги, а також готівку в національній та іноземній валюті. Самих чоловіків затримано, найближчим часом їм оберуть міру запобіжного заходу.

Зауважимо, що 21-річний мешканець Чопа вже судимий цьогоріч за вчинення крадіжки на території вказаного населеного пункту. Нове правопорушення він вчинив під час встановленого йому іспитового строку.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Ужгородського райвідділу поліції за оперативного супроводу співробітників сектору кримінальної поліції, Чопського прикордонного загону та за силової підтримки бійців спецпідрозділу РПОП.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 964