Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.01.2023

Зберігав готовий до збуту канабіс – підозрюваному мукачівцю обрано запобіжний захід

   

За процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури 35-річному місцевому жителю повідомлено про підозру у зберіганні особливо небезпечного наркотичного засобу з метою збуту, що вчинено повторно (ч. 2 ст. 307 КК України). Слідчий суддя вже обрав чоловіку запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення 80 520 грн застави.

У ході слідства встановлено, що мукачівець незаконно придбав і зберігав у своєму помешканні канабіс для подальшого збуту. Частина була прихована у пластиковому контейнері, а частина – розфасована у понад десяток згортків фольги та готова до продажу «клієнтам». Усе це правоохоронці виявили під час санкціонованого обшуку житла підозрюваного.

Зауважимо, що у червні 2022 року закарпатець вже був засуджений за правопорушення у сфері незаконного обігу наркотиків (ч. 1 ст. 309 КК України). Новий злочин він вчинив під час призначеного йому іспитового строку.

Подальше досудове розслідування здійснює Мукачівське районне управління поліції. За вказаний злочин особі може загрожувати від 6 до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1186