Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.02.2023

Судитимуть мукачівця, який незаконно зберігав амфетамін та канабіс для збуту в регіоні

   

Мукачівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо місцевого жителя за фактом незаконного зберігання з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах та особливо небезпечних наркотиків (ч. 3 ст. 307 КК України).

Слідством встановлено, що чоловік у своєму помешканні зберігав амфетамін і канабіс, які в подальшому планував збути. Про це свідчать як обсяги наркотиків і психотропів, які знайшли правоохоронці під час санкціонованого обшуку, так і наявні у чоловіка електронні ваги, за допомогою яких здійснювався подальший поділ товару на «дози».

Протиправну діяльність фігуранта припинили наприкінці 2022 року. Сьогодні в Мукачівському міськрайонному суді відбулося підготовче засідання, провадження призначили до розгляду, а обвинуваченому продовжили строк дії запобіжного заходу. Зараз він знаходиться під вартою.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 816