Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.03.2023

На Закарпатті колишнього лісничого ДП «Ясінянське ЛМГ» підозрюють у допущенні порубки, збитки від якої склали майже 800 тис. грн

   

За процесуального керівництва Спеціалізованої екологічної прокуратури Закарпатської обласної прокуратури колишньому лісничому ДП «Ясінянське ЛМГ» повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, працівник лісоохорони не забезпечив належну перевірку стану охорони лісу та допустив проведення незаконної порубки на ввіреній йому ділянці лісництва. Як наслідок – зрубано майже сотню дерев, що спричинило державі шкоду у розмірі близько 800 тис. грн.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування, його здійснюють слідчі Шостого слідчого відділу (з дислокацією в м. Ужгороді) ТУ ДБР.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 595