Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.04.2023

На Закарпатті за скоєння ДТП, в якій загинув підліток, судитимуть правоохоронця

   

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо правоохоронця за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

Йдеться про ДТП, що трапилася 16 жовтня 2022 року в с. Барвінок на Ужгородщині. За даними слідства, водій автомобіля «Volkswagen Passat» здійснив наїзд на 15-річного підлітка, що саме переходив дорогу на пішохідному переході, ведучи біля себе велосипед. Дитина загинула на місці події. Після аварії чоловіка освідчили, за кермом він був тверезим. На той момент він перебував поза службою.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Шостого слідчого відділу (з дислокацією в м. Ужгороді) ТУ ДБР, розташованого у м. Львові. Обвинувальний акт скеровано до Ужгородського міськрайонного суду для подальшого розгляду, у провадженні вже призначено підготовче засідання.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 914