Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.05.2023

Особливості ведення ЄРДР та проблемні питання щодо забезпечення об’єктивних даних звітності обговорили на семінарі в Закарпатській обласній прокуратурі

   

В Закарпатській обласній прокуратурі відбувся навчально-методичний семінар «Основні організаційні засади з питань ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань, забезпечення контролю за об’єктивністю внесення відомостей про кримінальні правопорушення, вчинені на підприємствах, установах та організаціях, за видами економічної діяльності та на окремих напрямах діяльності».

Захід з вітальним словом відкрив керівник обласної прокуратури Анатолій Ковальчук. Опісля начальниця галузевого відділу обласної прокуратури Неля Бокшан розповіла учасникам про основні організаційні засади щодо ведення ЄРДР і проблемні питання, з якими правоохоронці стикаються у щоденній роботі при здійсненні реєстрації кримінальних правопорушень. Окремо зупинилася на особливостях порядку формування різних форм звітності, зумовлених останніми змінами в Положенні про ЄРДР. Про інші новації та забезпечення об’єктивності відображення відомостей в інформаційній системі доповідала прокурор відділу Оксана Шешеня.

До семінару долучилися прокурори обласної прокуратури, які здійснюють процесуальне керівництво, представники обласних управлінь Нацполіції, СБУ, БЕБ та Шостого слідчого відділу (з дислокацією в м. Ужгороді) ТУ ДБР.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 896