Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2011

Прокурор Закарпатської області порушив кримінальну справу проти депутата Хустської міської ради

Прокурор Закарпатської області порушив кримінальну справу проти депутата устської міської ради - президента футбольного клубу «Нарцис» (м.Хуст).Встановлено, що 2 жовтня цього року на стадіоні «Карпати» в місті Хуст під час проведення футбольного матчу між командами «Нарцис» (м.Хуст) та «Боржава» (с.Довге Іршавського району) президент футбольного клубу «Нарцис» Б.

.., неодноразово, порушуючи громадський порядок, кричав на арбітрів футбольного матчу, намагався вчинити тиск на їх рішення. Після закінчення матчу Б., знаходячись у адмінприміщенні стадіону, безпричинно став ображати арбітрів футбольного матчу та наніс удари двом арбітрам в область голови.
Заступник начальника Хустського МВ УМВС України в Закарпатській області, який знаходився на стадіоні, зробив зауваження Б., однак останній на зауваження не реагував та пізніше наніс декілька ударів в обличчя і працівнику міліції.
Стосовно Б. 03 жовтня 2011 року прокурором Закарпатської області (оскільки Б. являється депутатом Хустської міської ради) порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 296 (хуліганство), ч.2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) та ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв). Кримінальну справу направлено начальнику слідчого відділу прокуратури області для організації провадження досудового слідства. Б. затримано слідчим прокуратури області і останній знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 590