Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2011

Тячівське підприємство заборгувало зарплату близько 200 працівникам

Прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу проти службових осіб філії „Тячівдержспецлісгосп” Головного державного спеціалізованого лісогосподарського агропромислового підприємства „Закарпатагроліс”.

Було встановлено, що протягом січня-серпня 2011 року, маючи необхідні для виплати обігові кошти на рахунках в установах банку, всупереч ст.97, 115 Кодексу законів про працю та ст.24 Закону України „Про оплату праці”, з початку року, керівництво підприємства безпідставно не виплачувало 138 працівникам підприємства заробітну плату в розмірі 238 тисяч гривень, та 64-м звільненим з роботи в сумі 41 тисячу гривень. Крім того, з метою приховання злочину, службові особи підприємства подали до органів статистики та Пенсійного фонду України та внесли до статистичних звітів відомості про відсутність заборгованості по оплаті праці.
Порушена кримінальна справа за фактом безпідставної невиплати заробітної плати та вчинення службового підроблення за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.175, ч.1 ст.366 КК України.


Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 747