Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.02.2022

Керівник Закарпатської обласної прокуратури Дмитро Казак звернувся до мешканців Закарпаття

Сьогодні, 24 лютого, під час брифінгу в Закарпатській ОДА керівник Закарпатської обласної прокуратури Дмитро Казак звернувся до мешканців Закарпаття:
«Зараз правоохоронні органи переведені у посилений режим роботи задля того, аби забезпечити спокій для мирного населення. Це зараз дуже важливо, як і дотримуватися пильності та не панікувати.
Маємо ряд обмежувальних заходів, які передбачає введення воєнного стану. До прикладу, перевірка документів і т.д., це нормальна процедура, тому не потрібно ці речі якимось чином негативно сприймати».
Водночас Дмитро Казак нагадав: і в період воєнного стану в країні продовжує діяти законодавство про кримінальну та адміністративну відповідальність та інше. Не виключено, що є окремі групи людей, негативно налаштованих, які на тлі того, що відбувається, можуть спробувати дестабілізувати ситуацію в регіоні. Стосовно таких однозначно буде жорстка реакція правоохоронців у межах законодавства й такі спроби негайно припинятимуться.
Відповідно до наших можливостей ми працюємо на максимум задля громадян. Закликаємо довіряти тільки офіційним джерелам інформації та не сіяти паніку. Наша сила в єдності!
 
Джерело: ІА ЗІДО

кількість переглядів: 69