Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Стан розгляду запитів на інформацію за 12 місяців 2016 року

Протягом 12 місяців 2016 року до органів прокуратури області надійшло 131 запитів на інформацію, з яких: надано інформацію на 88 запитів; надіслано 40 розясень; 41 запит в порядку частини 3 статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» надіслано належному розпоряднику, в тому числі 20 підпорядкованим прокурорам.

Серед зареєстрованих інформаційних запитів - 100 надійшло до апарату прокуратури області, 31- до місцевих прокуратур. Як встановлено вивченням, до 1 місцевої прокуратури запити на інформацію не надходили взагалі (Мукачівська місцева прокуратура).

З числа розглянутих запитів на інформацію: 26 - з питань досудового слідства; 5 - з питань представництва інтересів громадян та держави в суді;      10- з кадрових питань; з питань організаційно-розпорядчої діяльності – 7, у тому числі  3 - про надання статистичної інформації, 83 - з інших питань.

Інформаційні запити, які стосуються інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь на які має надаватися не пізніше 48 годин з дня отримання запиту, на розгляд органів прокуратури області не надходили.

 

 

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень та запитів

кількість переглядів: 749