Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Стан розгляду запитів на інформацію за 3 місяці 2017 року

Стан розгляду запитів на інформацію за 3 місяці 2017 року

 

Протягом 3 місяців 2017 року до органів прокуратури області надійшло 19 запитів на інформацію, з яких: надано інформацію на 8 запитів; надіслано 5 розясень; 6 запитів в порядку частини 3 статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» надіслано належному розпоряднику, в тому числі 3 підпорядкованим прокурорам.

Серед зареєстрованих інформаційних запитів - 13 надійшло до апарату прокуратури області, 6 - до місцевих прокуратур. Як встановлено вивченням, до 1 місцевої прокуратури запити на інформацію не надходили взагалі (Мукачівська місцева прокуратура).

З числа розглянутих запитів на інформацію: 7 - з питань досудового слідства; 2 -  з кадрових питань; 4 - з інших питань.

 Інформаційні запити, які стосуються інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь на які має надаватися не пізніше 48 годин з дня отримання запиту, на розгляд органів прокуратури області не надходили.

кількість переглядів: 727