Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2023

Дорожній конфлікт, що завершився смертю: мукачівцю повідомили про підозру та взяли під варту

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури мешканцю Мукачева повідомлено про підозру у нанесенні тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті особи (ч. 2 ст. 121 КК України). Сьогодні його взяли під варту без права внести заставу.
Йдеться про подію, що трапилася пізно ввечері 10 серпня по вулиці Баб’яка в Ужгороді. За даними слідства, між потерпілим, який керував автомобілем «Skoda», та водієм «Volkswagen Touareg» стався конфлікт на дорозі. Чоловіки вийшли з транспортних засобів, сутичка між ними переросла у штовханину, в ході якої водієві автомобіля «Skoda» нанесено тілесні ушкодження. Він впав на землю, втратив свідомість і згодом був госпіталізований до лікарні з травмою голови. Натомість інший учасник конфлікту залишив місце події.
Вчора, 17 серпня, від медиків надійшла інформація про смерть потерпілого в одному з медзакладів обласного центру. Того ж дня підозрюваного мукачівця затримали правоохоронці.
В межах кримінального провадження призначено ряд експертиз та тривають слідчі дії. Розслідування злочину здійснює Ужгородське райуправління поліції.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 299