Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.02.2018

За принципової позиції прокурора наркоторговцю обрано запобіжний захід — тримання під вартою

У ході проведених слідчих дій, в рамках кримінального провадження, передбаченого статтею ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України (збут наркотиків) задокументовано факт збуту місцевим мешканцем наркотичної речовини.

 

 

Як повідомили в Ужгородській місцевій прокуратурі, встановлено, що 29-річного мешканця села Минай затримано правоохоронцями при збуті за 500 гривень наркотичного засобу «метамфетаміну» вагою близько 0,5 грамів.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинений повторно. Адже раніше чоловік вже притягався до відповідальності саме за цією статтею, але на шлях виправлення не став.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому вже оголошено підозру про вчинення вказаного кримінального правопорушення і наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За принципової позиції прокурора підозрюваному судом обрано міру запобіжного заходу — тримання під вартою без можливості внесення застави.

За санкцією вищеназваної статті винній особі загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2343