Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.10.2013

Ужгородку засуджено до одного року позбавлення волі за зберігання наркотиків

За незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів ужгородку засуджено до одного року позбавлення волі з відтермінуванням покарання на один рік.

 

 

Прокуратура міста Ужгорода підтримала державне обвинувачення у судовому засіданні щодо 27-річної ужгородки, яка  зберігала особливо небезпечний наркотик – канабіс. У ході досудового розслідування встановлено, що у березні, підсудна, знаходячись неподалік залізнодорожніх колій по вул. Лавріщева, знайшла паперовий згорток, в котрому містилась суха, подрібнена речовина, зовні схожа на канабіс «марихуану». Знахідку ужгородка залишила собі для власного вживання. Однак невдовзі працівники ВБНОН УМВС України в Закарпатській області зупинили обвинувачену, яка палила цигарку у громадському місці. Вона добровільно віддала правоохоронцям згорток з наркотичною речовиною. Відповідно до експертного висновку цією речовиною виявився особливо небезпечний наркотик, обіг якого заборонено – канабіс.

За таких обставин, 27-річну ужгородку обвинувачено у скоєнні злочину, передбаченому ч.1 ст. 309 Кримінального Кодексу України – незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту. Підсудна щиро покаялася у скоєному, що стало пом’якшуючою обставиною покарання.

 

Прес-служба прокуратури міста Ужгорода

кількість переглядів: 3411