Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.06.2014

У режимі відеоконференцзв`язку проведено кущовий навчально-методичний семінар з питань роботи в ЄРДР

              

У режимі відеоконференцзв`язку відбувся кущовий навчально-методичний семінар на тему: «Своєчасність, повнота та достовірність внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань  про вчинені кримінальні правопорушення, осіб, які їх вчинили, та прийняті під час досудового розслідування рішення. Технічні аспекти роботи в Реєстрі.»

 

Відкрив семінар прокурор області Олег Сидорчук, який наголосив на важливості недопущення помилок при введенні інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань, адже це в подальшому може негативно вплинути на результати роботи.

До участі у семінарі були запрошені усі міські та районні прокурори, користувачі, реєстратори слідчого відділу та процесуальні прокурори, а також керівники органу досудового розслідування ОВС, УСБУ в області та СУ ФРГУ Міндоходів в області.

Про основні аспекти здійснення нагляду та  контролю за додержанням облікової дисципліни, роль прокурора та керівника органа досудового розслідування у забезпеченні об`єктивності обліку кримінальних правопорушень розказала Заступник начальника відділу організації та ведення Єдиного реєстру управління статистики, організації та ведення Єдиного реєстру досудових розслідування Генеральної прокуратури України Леся Колодій.

 Начальник відділу статистики, ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань прокуратури області Неля Бокшан звернула увагу присутніх на проблемні питання роботи ЄРДР, а також наголосила на забезпеченні своєчасності, повноти та достовірності внесення інформації до Єдиного реєстру про кримінальні правопорушення, осіб, які їх вчинили, та прийняті під час досудового розслідування рішення прокурорами і слідчими.

Також виступив і начальник відділу інформатизації прокуратури області Василь Маханець, який розказав про технічну підтримку реєстраторів та користувачів реєстру, а також  про програмно-технічні засоби оптимізації роботи в Реєстрі.

У форматі відеоконференцзв`язку учасники семінару задавали актуальні питання та отримували вичерпні відповіді.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 361