Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2015

Двоє працівників міліції постануть перед судом через побиття відвідувачів кафе на Виноградівщині

        

Прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт за фактом ч.1 ст.122 та ч.2 ст.296 КК України  - умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження та хуліганство, вчинене групою осіб.

 

Як повідомив заступник начальника відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області Юрій Романець: «Двоє мешканців Виноградівщини у жовтні минулого року, звернулися до правоохоронців із заявою, про те, що їх вночі побили двоє працівників міліції у цивільному біля одного з кафе-барів Виноградова.

 

Як було встановлено, між капітаном міліції і оперуповноваженим СКР Виноградівського РВ УМВС України в Закарпатській області та двома закарпатцями виникла  словесна суперечка.

 

Відтак, працівники міліції, перебуваючи поза службою та одягнуті у цивільне, перейшли до застосування фізичної сили та почали бити чоловіків. 39-річному виноградівцю тоді дісталося найбільше - у нього було діагностовано перелом щелепи та інші тілесні ушкодження, інший чоловік травмований менше.

 

Нагадаємо, що обвинувальний акт стосовно капітана міліції було направлено до суду минулого місяця, а сьогодні прокуратура направила обвинувальний акт і стосовно оперуповноваженого міліції.

 

Наразі суд вирішуватиме долю вже колишніх правоохоронців.  Санкція статті передбачає  позбавлення волі на строк до п'яти років.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 916