Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2015

Двох вбивць засудили до 14 років позбавлення волі – прокуратура

    

Апеляційний суд Закарпатської області підтримав принципову позицію прокуратури та залишив в силі вирок Мукачівського міськрайонного суду, яким двох мешканців міста Мукачева засуджено до 14 років позбавлення волі за вчинення розбійного нападу, поєднаного з заподіянням тяжких тілесних ушкоджень та умисному вбивстві.

 

Як повідомив прокурор м. Мукачева Віктор Данканич, у вересні минулого року  зловмисники проникли в один з приватних житлових будинків міста та викрали звідти речі та предмети домашнього вжитку. Вже коли вони виносили з хати награбоване, повернулась власниця із знайомим яких обвинувачені жорстоко побили. Чоловік, від отриманих травм, помер через декілька годин.

 

Не погодившись з вироком суду першої інстанції, один із злочинців подав апеляційну скаргу в якій просив скасувати рішення суду та виправдати його.

 

Проте, апеляційний суд Закарпатської області заслухавши покази свідків та вивчивши інші докази надані прокуратурою погодився з рішення Мукачівського міськрайонного суду та залишив без змін кваліфікацію та міру покарання.

 

 

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю

прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 863