Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.09.2015

Прокуратура міста Мукачева розпочала кримінальне провадження за фактом перевищення службових повноважень працівниками Мукачівського МВ УМВС

      

Прокуратурою міста Мукачева внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу).

 

Як повідомив прокурор міста Мукачева Віктор Данканич, встановлено, що з штрафмайданчика Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області зник мотоцикл «Ямаха», вилучений та поміщений туди на зберігання слідчим відділом Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області в ході проведення огляду місця дорожньо-транспортної пригоди у кримінальному провадженню по факту ДТП, що трапилась в м. Мукачеві.

 

При цьому, жодних дозволів на видачу транспортного засобу ні слідчим ні прокурором не видавались.

 

Наразі у вказаному кримінальному провадження триває досудове розслідування.

 

 

Довідково:

санкція  ч.1 ст. 365 КК України передбачає  покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років  з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

 
Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю

прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 707