Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.12.2015

Прокурор Закарпатської області Володимир Янко представив керівника Ужгородської місцевої прокуратури - Дмитра Кириленка

  

Сьогодні, 16 грудня, прокурор Закарпатської області Володимир Янко представив керівника Ужгородської місцевої прокуратури - Дмитра Кириленка.

 

У заході взяли участь керівники виконавчої та судової влади, правоохоронних та контролюючих органів міст Ужгорода та Чопа, а також Ужгородського, Перечинського та Великоберезнянського районів на території яких, відповідно до вимог чинного законодавства поширюється територіальна юрисдикція Ужгородської місцевої прокуратури.

 

Представляючи новопризначеного прокурора, Володимир Янко наголосив, що вперше у історії прокуратури України проведено відкритий конкурс за зайняття посад керівників у місцевих прокуратурах, за результатами якого, в Ужгородську міську прокуратуру Генеральним прокурором України призначено Дмитра Кириленка.

 

Також, прокурор області представив першого заступника Ужгородської міської прокуратури – Івана Савка та двох заступників Михайла Пантьо та Олесю Шерстяних, які були призначені за результатами відкритого конкурсу на зайняття посад керівників у місцевих прокуратурах.

 

«Я переконаний, що цей молодий, досвідчений та перспективний  колектив повністю розуміє завдання  та усвідомлює покладену на органи прокуратури відповідальність. А відтак – здатні ефективно відстоювати вимоги Закону у області», - резюмував прокурор області.

 

Дмитро Кириленко, подякував за проявлену довіру та, звертаючись до присутніх, побажав усім результативної праці у напрямку підтримання законності.

 

Довідково:

 

Дмитро Кириленко народився у м. Житомир в 1980 році. Свою трудову діяльність в органах прокуратури розпочав в 2006 року з посади помічника прокурора Іршавського району. Згодом працював на посадах слідчого прокуратури міста Мукачева, помічника прокурора міста Ужгорода, та у відділах апарату прокуратури Закарпатської області.

 

Перед призначення на посаду керівника Ужгородської місцевої прокуратури працював також на посадах прокурора Воловецького та Перечинського районів.

 

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю

прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 3487