Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.02.2016

Прокуратурою розпочато досудове розслідування за інформацією журналістів про незаконну рубку пралісів

        

Мукачівською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за фактами наведеними в мережі Інтернет, щодо незаконної рубки лісів на території Воловецького району.

Як зазначив керівник Мукачівської місцевої прокуратури Олександр Братюк, днями в мережі Інтернет було опубліковано статтю під заголовком «На Закарпатті розпочалася війна! На Воловеччині вирубують букові праліси, внесені до списку світової спадщини ЮНЕСКО», в якій зазначалься, що на околицях населених пунктів Воловецього району, а саме Пашківці, Перехресне, Щербовець, Жденієво, Буковець та Івашківці здійснюється незаконна рубка букових лісів, що в свою чергу завдає нищівної шкоди екосистемі.

 

        

 Для перевірки всіх обставин і доводів викладених у матеріалі та для проведення необхідних слідчих (розшукових) дій, які дозволять встановити осіб, причетних до вчинення злочину, Мукачівською місцевою прокуратурою за вказаним фактом внесено відомості в ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення передбаченою ст. 246 КК України – незаконна порубка лісу.

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2033