Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2016

Керівник Мукачівської місцевої прокуратури Олександр Братюк: попередня і основна версія слідства щодо подій в Мукачеві – кримінальне минуле пораненого

                   

Мукачівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за фактом замаху на вбивство (ч.2 ст.15 - ч. 1 ст. 115 КК України), яке розслідується СВ Мукачівського відділу поліції в Закарпатській області.

 

Як повідомив керівник Мукачівської місцевої прокуратури Олександр Братюк, до правоохоронців надійшло повідомлення, що біля ЗОШ №16 по вул.Шевченка в м.Мукачево невідомі особи на автомобілі стріляли в людину.

 

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що не встановлені поки особи, здійснили постріл з невстановленої зброї у 31-річного мукачівця, який стояв на тротуарі та зникли з місця події на автомобілі. Потерпілого з вогнепальним пораненням правого стегна доставлено в реанімаційне відділення Мукачівської ЦРЛ. Прокурор додав, що у потерпілого випала граната, яка не вибухнула адже не була приведена в бойовий стан. Олександра Братюк додав, що з цього приводу також внесено відомості в ЕРДР за фактом незаконного поводження зі зброєю (ч.2 ст.263 КК України).

 

 

 

За даними слідства поранений мукачівець був раніше судимий за вчинення кримінального правопорушення пов"язаного з наркотиками, відтак найперше однією з причин конфлікту слідство розглядає саме кримінальне минуле потерпілого. Йому надається медична допомога і на даний час він не в змозі надавати пояснення слідству. Наразі проводяться першочергові слідчі дії. Хід розслідування керівництво прокуратури області тримає на особистому контролі.

 

 

Прес-служба проуратури Закарпастької області

кількість переглядів: 2592