Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.04.2016

У прокуратурі проведено навчально-методичний семінар

Сьогодні у прокуратурі Закарпатської області відбувся навчально-методичний  семінар для працівників прокуратури області та місцевих прокуратур на тему: “Порядок розгляду заяв і скарг учасників кримінального провадження з питань досудового розслідування та проблемні питання у роботі з особистого прийому, розгляду звернень та запитів”

Відкрив семінар  заступник прокурора області Павло Русняк, який зупинився на окремих питаннях підвищення ефективності роботи з прийому громадян, розгляду звернень та запитів в органах прокуратури.

Прокурор відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення Едуард Зеленяк розказав присутнім  про Порядок розгляду та вирішення скарг на рішення, дії, бездіяльність слідчого і прокурора та оскарження недотримання розумних строків.

Продовжила навчання начальник відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів Валентина Фрицюк, яка окреслила проблемні питання у роботі з особистого прийому, розгляду звернень.

Прокурор відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів Катерина Бровдій зупинила увагу прокурорів на організації роботи із забезпечення доступу до публічної інформації в органах прокуратури.

Начальник відділу документального забезпечення прокуратури області Любов Безрукова  ознайомила присутніх з  Положенням Інструкції з діловодства в органах прокуратури України. Порядок обліку, реєстрації заяв, скарг, запитів, звернень, їх формування в наглядові провадження, систематизація і збереження, а також контроль за їх виконанням.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 542