Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2016

За позовом прокурора припинено право постійного користування земельною ділянкою комунальної власності у Мукачеві площею 4,6 га і вартістю понад 17 млн.грн.

Сьогодні, господарським судом Закарпатської області прийнято рішення у справі за позовом прокурора, яким припинено право постійного користування земельною ділянкою комунальної власності площею 4,6 га і вартістю понад 17 млн.грн.

 

У судовому порядку визнано недійсним та скасовано державний акт на право постійного користування землею в місті Мукачево, що був виданий у 1992 році Мукачівській кондитерській фабриці (на даний час ПАТ «Кондитерська фабрика А.В.К.»), оскільки жодного рішення про  надання фабриці цієї землі Мукачівською міською радою не приймалося.  

Отже, завдяки реагуванню прокуратури, визнано недійсним правоустановлюючий документ на землю, безпідставно виданий суб’єкту підприємницької діяльності, що у свою чергу надає можливість територіальній громаді міста Мукачево розпоряджатися спірною земельною ділянкою у відповідності з вимогами чинного законодавства

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 965