Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.06.2016

За позовом Тячівської місцевої прокуратури до державного бюджету стягнуто більше 100 тис грн

Рішенням господарського суду Закарпатської області задоволено позовну заяву Тячівської місцевої прокуратури в інтересах Солотвинської селищної ради про стягнення з приватного підприємця шкоди за фактичне використання земельної ділянки площею 0,76 га в сумі майже 90 тис грн.

 

Так, зокрема, прокуратурою в ході вивчення інформації Солотвинської селищної ради щодо повноти оформлення документів на земельні ділянки комерційного призначення встановлено, що один з приватних підприємців не уклав договір оренди земельної ділянки площею 0,76 га в смт. Соловтино та не сплачував орендну плату за вказану земельну ділянку з початку 2015 року, що призвело до ненадходження до місцевого бюджету коштів в сумі майже 90 тис грн.

 

 

Крім того, аналогічне рішення про задоволення позовних вимог прокуратури винесено господарським судом Закарпатської області за позовом Тячівської місцевої прокуратури в інтересах Буштинської селищної ради про стягнення з приватного підприємця шкоди за фактичне використання земельної ділянки площею 0,10 га в сумі 26 тис грн.

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 2392