Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.07.2016

Прокуратура попередила незаконне відчуження понад 18 га земель на Берегівщині

Завдяки втручанню Берегівської місцевої прокуратури попереджено незаконне зазіхання на землі сількогосподарського призначення загальною площею понад 18 га і вартістю близько 270 тис. грн.   

 

Берегівською місцевою прокуратурою встановлено, що семеро громадян звернулись до Берегівського районного суду з позовними заявами про визнання права власності на земельні ділянки, загальною площею понад 18 га., які були розташовані за межами Шомської та Косонської сільських рад Берегівського району.

За результатами вивчення матеріалів справи прокуратурою встановлено, що подані позовні заяви безпідставні та не ґрунтувались на нормах Цивільного кодексу України. Хоча відповідачами, Шомською та Косонською сільською радою, подані до суду заяви про визнання позовів у повному обсязі.

За втручання прокуратури, в результаті розгляду вказаних позовних заяв, Берегівським районним судом  відмовлено в їх задоволенні.

Таким чином, завдяки своєчасному вступу прокуратури у ці справи попереджено незаконне відчуження земельних ділянок площею понад 18 га.

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 611