Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.07.2016

Депутат сільської ради на Тячівщині проголосував за виділення земельної ділянки, своєму рідному брату

Тячівською місцевою прокуратурою проведено результативну перевірку щодо додержання вимог Закону України “Про запобігання корупції» в одній із сільських рад району.

Встановлено, що один із депутатів сільської ради, в порушення вимог Закону, знаючи про реальний конфлікт інтересів, не повідомив про це у встановленому законом порядку, та прийнявши участь у засіданні сесії, проголосував за виділення земельної ділянки, площею 0.38 га своєму рідному брату.

Відтак, Тячівською місцевою прокуратурою складено протокол про адміністративне корупційне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 172-7 КУпАП, який направлено для розгляду по суті у Тячівський районний суд.

Крім того, завдяки координації місцевою прокуратурою дій інших місцевих правоохоронних органів, впродовж 2016 року спеціально уповноваженими органами у сфері запобігання корупції було виявлено та задокументовано ще два аналогічні факти неповідомлення про конфлікт інтересів, за результатами яких складено відповідні протоколи, а винні особи притягнуті до встановленої законом відповідальності.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 407