Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2016

Прокурори грали у футбол за кубок "Тиси"

За доброю вже традицією працівники прокуратури Закарпастької області, які регулярно беруть учать у турнірах, зіграли у турнірі з міні-футболу на Кубок «Тиси» і призи програми «Час Футболу», присвячений Дню телебачення, радіо та зв’язку.

Відбувся спортивний турнір у спорткомплексі «Буревісник». Усі учасники змагань продемонстрували високий рівень футбольної майстерності, та у напруженій боротьбі показали цікаву та змістовну гру.

А грали на полі, окрім «винуватців» події - журналістів ФК «Тиса-1», команда депутатського корпусу Ужгородської міської ради, збірні Федерації футболу Закарпаття, облдержадміністрації, Закарпатського окружного адміністративного суду та обласної прокуратури.
Цього разу перемога дісталася збірній Федерації футболу, але прокурори показали достойну гру. До того ж, цей турнір є хорошою можливістю для прокурорсько-слідчих працівників ще раз показати свої спортивні можливості та витривалість, вправність і швидко орієнтуватись у скрутних і непередбачуваних ситуаціях і ще раз довести, що ми є прихильниками здорового способу життя та найпопулярнішого у світі виду спорту — футболу.
Відтак, вітаємо найперше журналістів з їх святом, а також переможців і дякуємо за гру усім учасникам турніру.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 1908