Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.12.2016

Ревізія Держфінінспекції виявила в управлінні праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради порушень на суму понад 700 тис грн прокуратура здійснює досудове розслідування

Мукачівською місцевою прокуратурою проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом службової недбалості у діях працівників управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради за ч.2 ст. 367 КК України.

Як повідомив виконувач обов`язків керівника Мукачівської місцевої прокуратури Роман Романик, працівниками Держфінінспекції проведено ревізію окремих питань використання коштів, виділених з Державного бюджету, а також законності призначення, нарахування та виплати усіх видів соціальної допомоги, пільг, субсидій та інших виплат, що здійснюються за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів в управлінні праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради за період з 01.01.2014 по 30.06.2016.

Відповідно до акту ревізії, виявлено фінансових порушень на загальну суму понад 700 тис грн., у тому числі понад 400 тис грн. – незаконне витрачання бюджетних коштів.

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 1071